Звездата на Франция Карим Бензема отново е контузен. Нападателят днес направи първа пълна тренировка

...
Звездата на Франция Карим Бензема отново е контузен. Нападателят днес направи първа пълна тренировка
Коментари Харесай

Бензема отново е контузен, може да не започне на Мондиала

Звездата на Франция Карим Бензема отново е контузен. Нападателят през днешния ден направи първа цялостна подготовка с тима на “петлите ”, дружно с Рафаел Варан. Бензема обаче почувства болки по време на заниманието и напусна терена авансово, оповестява RMC Sport. В лагера на Франция са много обезпокоени за положението му и на този стадий не е ясно дали той ще може да играе в първия мач от групата срещу Австралия на 22 ноември, предава Спортал. 

Бензема пропусна много мачове от началото на сезона точно поради здравословните си проблеми. Във Франция се надяваха, че той ще може да се възвърне в точния момент за началото на Мондиала, само че по всичко проличава, че това не е по този начин. Има даже подозрения дали той ще може изобщо да играе по време на финалите в Катар.

“Карим изглеждаше много удобно в началните 15 минути на тренировката, само че когато усилиха интензитета, тялото му очевидно не реагира добре. Той докосна бедрото си и излезе от терена за няколко минути. По всичко проличава, че травмата му се възобнови и лекарският щаб е много обезпокоен от това ”, оповестява източникът на RMC Sport.

“На този стадий не е ясно каква е травмата и какъв брой е сериозна, само че тя сигурно е мускулна, което слага под съществено подозрение присъединяване му въобще на Световното ”, написа пък L’Equipe.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР